Fındıkzade İlkokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri doğrultusunda, • Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı; • Laik, demokratik ve çağdaş değerleri benimseyip davranış haline getiren, • Yeni düşüncelere açık;çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış fertler olarak ülkemizi, Atatürk´ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine taşımak EN BÜYÜK HEDEFİMİZDİR.

Misyon: MİSYONUMUZ FINDIKZADE İLKOKULU OLARAK AMACIMIZ,ÇAĞIN GEREKTİRDİĞİ BİLGİ VE TEKNOLOJİ İLE DONATILMIŞ BİR MEKANDA, ÖĞRENCİLERİN BİREYSEL FARKLILIKLARINI GÖZ ÖNÜNE ALARAK; • Kendine güvenen, sorumluluk sahibi; • Aklın ve bilimin aydınlığında pozitif düşünen; • Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen; • Sorunun değil çözümün bir parçası olan, • Herkese sevgi, saygı ve hoşgörüyle yaklaşan, kendisiyle ve başkalarıyla barışık; • Ailesini, yurdunu, ulusunu gönülden seven; • Kültürel değerlerimizi koruyup geliştiren; • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan GURUR DUYAN NESİLLER YETİŞTİRMEKTİR.

Başarılar: 1 ULUSAL 1 ULUSLARARASI PROJE YÜRÜTÜLMEKTEDİR.

Saatler: 09.00- 12:15 SABAH ( 4 SAAT) 13:00- 14:30 ÖĞLEN ( 2 SAAT) 14:30- 16:15 KURS ( 2 SAAT)
Isınma: DOĞALGAZ (KALORİFER)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://findikzade.meb.k12.tr

Adres - Mollagürani Mah. Dedepaşa Sok. No 18 FATİH/ İSTANBUL

Öğretim Şekli :TAM GÜN (NORMAL)

Yerleşim Yeri - FATİH İLÇE MERKEZİ

Adres - Mollagürani Mah. Dedepaşa Sok. No 18 FATİH/ İSTANBUL

Ulaşım HASEKİ TRAMVAY DURAĞINA 250 METRE MESAFEDE VATAN CADDESİ İLE MİLLET CADDESİ ARASINDA